May 31, 2024

Likaiset pikkarit ampuvat yli uudella singlellään

Likaiset pikkarit -yhtyeen 31.5. julkaistava uutuussingle Yliampuvaa on täynnä energiaa, tarttuvaa rock-poljentoa ja tyylille uskollisia kitarariffejä.

“Alunperin tän biisin piti olla sellainen Don Huonot -henkinen ysäri-anthem, mutta pienen sovituksen jälkeen päädyttiin menevämpään otteeseen“, yhtyeen laulaja-kitaristi Nipe kertoo.

Kappale edustaa bändin kypsynyttä, mutta edelleen villiä soundia ja siitä julkaistaan myös vauhdikas musiikkivideo.

“Biisin teemana on vastakkainasettelu, kun joku juttu ärsyttää ja kiinnostaa samaan aikaan. Jos päässä pyörii liikaa keloja, jää sinne jumiin ja pahasti, mutta toisaalta sieltä ei aina edes halua päästä pois. Musavideon teko oli ihanaa kreiseilyä – just tähän biisiin sopivaa!”, Nipe kuvailee.

“Heti kun kuulin Nipen demon biisistä Yliampuvaa, tiesin että siitä tulee seuraava Pikkarisinkku. Olen ylpeä bändistä ja siitä suunnasta mihin ollaan musiikillisesti menossa”, jatkaa rumpali Rike.

Yliampuvaa on yhtyeen kolmas single tulevalta toiselta albumilta. Bändi on tunnettu räiskyvistä live-esiintymisistään ja on mm. mukana Love Is Punk -kiertueella tänä keväänä ja tulevana syksynä.

Lisää uutisia